Skip to content

Fordítóiroda Temesváron

Üdvözöljük honlapunkon!

A Topado fordító iroda 1991-ben alakult a város egyik első ilyen jellegű irodájaként. Így a kezdetektől aktív jelenlétével nőtte ki magát az ágazat egyik legnagyobb, közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szereplőjévé.

A temesvári és környékbeli polgárok, kereskedelmi társaságok, közintézmények és egyéb entitások szolgálatában álltunk és állunk a mai napig kifogástalan minőségű, gyors szolgáltatásokkal és nem utolsó sorban versenyképes áron.

Az évek során számos környékbeli jó hírnévvel bíró céget és közintézményt volt alkalmunk kiszolgálni. Ezek közül említenénk meg, természetesen a teljesség igénye nélkül, referenciaként egy párat: feliratozás a Román Televízió Temesvári Stúdiójának, Alcatel, Agil, Coca Cola, Flextronics (Solectron), Continental (Siemens VDO Automotive), Elba, Fornetti, Linde Gaz, DB Schenker Rail, Munax, Procter & Gamble, Tifel, Unita, Temesvár Polgármesteri Hivatala, a Temes megyei Önkormányzat, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház, a temesvári Német Konzulátus, Megyei Erdőgazdálkodási Hivatal, Megyei Környezetvédelmi Hivatal, a temesvári Fellebbviteli Bíróság melleti Ügyészség, Temesvár városi Rendőrség, Temes megyei Egészségbiztosító, Zsombolya Polgármesteri Hivatala, Újszentes Polgármesteri Hivatala, Szakálháza Polgármesteri Hivatala stb.

Amennyiben hitelesített vagy nem hitelesített fordításokra, esetleg tolmácsolásra, szinkrontolmácsolásra van igényük és minket választanak, úgy a fenti hangzatos nevek valamint a határon túlról is érkező pozitív visszacsatolások – a tanulmányi iratok, az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába, Újzélandra, Magyarországra és Németországba irányuló kivándorlási iratcsomók fordítása nyomán – igazolják, hogy jól választottak.

Egy viszonylag kicsi de annál nagyobb tapasztalattal rendelkező, lelkes és feltörekvő csapat vagyunk (mind az Igazságügyi Minisztérium által feljogosított fordítók) amely kifogástalan minőségen, szakmai hozzáértésen, gyors kiszolgáláson, komolyságon és bizalmon alapuló szolgáltatásokkal áll készségesen az ügyfelek rendelkezésére.

UPDATE:  természetesen a magyar állampolgárság igényléséhez szükséges iratokat is fordítjuk